LAR TRANSPORTNI SISTEMI d.o.o.
Industrijska ulica 54,
2230 Lenart v Slov. goricah,

SI - Slovenija
Tel.: 00386 2 460 25 40

info@lar.si

PE Šenčur
Poslovna cona A12
4208 Šenčur
Tel.: 00386 4 595 11 70

 

 

TRGOVINA TRANSPORTNIH KOLES MALOPRODAJA

Industrijska ulica 54
2230 Lenart
Tel.: 00386 2 460 25 42

 

logo

Prispevki

Räder-Vogel

rader

 

Že od leta 1946 proizvaja družba RÄDER VOGEL industrijska in druga transportna kolesa, ki se v milijonih primerov uporabljajo v najrazličnejše namene. V svetovnem merilu najmodernejša oprema za proizvodnjo koles iz VULKOLLANA, TRACTOTHANA, PEVOPURA IN TRACTOPURA skrbi za vrhunsko kvaliteto več kot 10.000 izdelkov nosilnosti od nekaj kg, pa tja do 20.000 kg. Naš sistem zagotavljanja kakovosti je garant kupcu, da bo vgradil kolo, ki odgovarja najstrožjim ISO normativom in ki v celoti izpolnjuje vse tehnične karakteristike. Veliko kupcev po celem svetu vgrajuje kolesa RÄDER VOGEL v številne stroje in naprave. Med njimi je veliko takšnih, kjer se kolesa RÄDER VOGEL vgrajujejo pri prvovgradnji, številni so renomirani proizvodni koncerni v vseh dejavnostih, ki zaupajo kolesom RÄDER VOGEL zaradi njihovih izjemnih lastnosti, inovativnosti, dobavljivosti in poprodajnih aktivnosti ter servisa.

Družba Raeder Vogel je največji svetovni proizvajalec koles in VULKOLLAN-a, vodilni evropski proizvajalec viličarskih koles in bandaž iz VULKOLLAN Polyurethana, edini proizvajalec platišč in bandaž ter celotnih koles z VULKOLLAN-om na lastnih najmodernejših obdelovalnih strojih. Družba RÄDER VOGEL je v prihodnost orientirana firma, ki ima visoko razvit know how, marljive in prijazne delavce ter dobro razvejano mrežo partnerjev po celem svetu.

Trgovsko podjetje LAR d.o.o. je generalni zastopnik za kolesa RÄDER VOGEL v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori in Makedoniji.

 

Več o RÄDER-VOGEL www.raedervogel.de

KATALOGI